Els firaires s'han queixat que el mal temps dels darrers dies no els ha permès fer tot el negoci que esperaven i, per això, han traslladat aquesta petició al consistori. Per tant, les atraccions de les festes de Sant Narcís tornaran a funcionar el divendres, dissabte i diumenge vinent per poder compensar les pèrdues dels dies de pluja.

La regidora delegada d'activitats de dinamització al Territori, Pîlar Prats -que també ha assistit a la reunió- ha explicat que aquesta decisió només afecta als firaires però no al recinte de les barraques, que ja s'ha començat a desmuntar aquest dilluns al matí.

Les pluges de la setmana passada i, sobretot, d'aquest cap de setmana, han afectat a les atraccions de la Devesa on hi ha hagut menys públic que habitualment. Els firaires han traslladat a l'ajuntament el seu malestar perquè no han pogut obtenir els beneficis que esperaven per culta del mal temps.

Però aquest matí les dues part han arribat a una solució i es podrà allargar un cap de setmana més l'activitat a la Devesa. La resta d'activitats lúdiques que no siguin atraccions han de començar a partir d'aquest dilluns a desmontar-se i deixar lliure l'espai del parc.

La pluja també va obligar a anul·lar els tradicionals focs artificials del diumenge a la nit. Segons ha explicat Prats, encara no s'ha arribat a una decisió amb l'asseguradora sobre què fer després de l'anul·lació. La regidora ha explicat que es prendrà una decisió pròximament.