Segueix-nos a les xarxes socials:

El tripartit mantindrà el pavelló a la Devesa perquè "no ha detectat una oposició frontal"

El regidor de Participació afirma que durant el procés han vist que molta gent està a favor de fer-lo construir al parc

El tripartit mantindrà el pavelló a la Devesa perquè "no ha detectat una oposició frontal"diari de girona

L'equip de govern mantindrà el pavelló de la Devesa després de tancar el procés del Pla d'usos de la Devesa. El regidor de Relacions Ciutadanes i Joventut, Miquel Poch (ERC), va assegurar ahir que el procés de debat ha demostrat que no "hi ha una oposició frontal" i que han rebut escrits de molts veïns que defensaven l'equipament esportiu.

L'Ajuntament de Girona va anunciar fa mesos que volia construir un pavelló a la Devesa. L'Ajuntament va aprofitar les crítiques veïnals i va endegar el procés participatiu per redissenyar els usos i la gestió de tot el parc. L'Ajuntament va presentar un avantprojecte i la seva idea és tirar endavant la construcció. Una vegada ha finalitzat tot el procés participatiu, el regidor de Relacions Ciutadanes i Joventut, Miquel Poch, va assenyalar que s'han recollit visions molt diverses pel què fa als usos esportius del parc i que, més enllà de decidir si es fa o no el pavelló, el procés participatiu ha servit perquè els ciutadans aportin idees a quines activitats es poden fer al parc i quines no.

Segons el parer de Miquel Poch, un grup de ciutadans -en referència a l'Associació de Veïns del Güell-Devesa- van voler centrar el debat únicament en el pavelló i s'hi van manifestar des del principi en contra. El mateix regidor considera que durant el procés han vist que molta gent està a favor de fer un pavelló al parc. "Si haguéssim vist una oposició frontal al pavelló durant el procés ens ho hauríem repensat, però no ha estat així i les veus crítiques han quedat minimitzades per les aportacions que han fet la resta de ciutadans", va afirmar.

Prem per veure més contingut per a tu