L'Ajuntament de Girona ja ha donat la llicència d'obres per tal que es pugui començar a construir el CEIP Domeny. L'espai on s'està construint és on en els darrers anys s'hi havia instal·lat el circ Raluy. El procediment s'ha fet per mitjà d'una adjudicació ràpida que incloïa tant l'adjudicació del projecte com la construcció de l'equipament d'ensenyament. D'aquesta manera s'ha guanyat temps i, segons la regidora d'Educació, Núria Terés (ICV-EUiA), s'espera que el setembre de l'any 2010, els escolars puguin estrenar curs al nou edifici. Terés ha indicat que l'edifici, que vindrà en part prefabricat, serà molt sostenible i que inclourà millores d'estalvi en l'àmbit energètic.

El passat mes de febrer l'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, va demanar que les obres del nou CEIP Domeny comencessin al més aviat possible. Pagans reclama que aquest nou centre "amb la seves peculiaritats, passi a formar part de la Girona Ciutat Educadora, que fa de l'educació la base i el tarannà de la nostra ciutat".

Actualment, els nens i nenes del CEIP Domeny estan fent classes en uns barracons situats a l'altre costat de la carretera de Taialà d'on s'està fent l'edifici. El circ de les Fires, s'instal·larà a l'esplanada davant del pavelló de Palau Sacosta.