Girona portarà a terme aquest any, per cinquè any consecutiu, una campanya per prevenir actituds incíviques entre els joves durant les Fires de Sant Narcís. Durant els dos caps de setmana que durin les festes, es penjaran 250 pòsters a restaurants, bars musicals i discoteques de la ciutat per lluitar contra el consum irresponsable d'alcohol i prevenir bretolades. A més, també hi haurà informadors a peu de carrer.

La campanya, impulsada per l'Ajuntament de Girona i la patronal de l'oci nocturn -Fecasarm-, té un cost de 1.500 euros. Sobretot, es recordarà als joves que no surtin de la zona de barraques amb gots plens i begudes alcohòliques. S'han repetit els dos lemes de cartell amb imatges i missatges diferents, en el primer és "Girona agraeix el teu Sant Narcivisme" i el segon "Girona t'agraeix que no ho facis".

El secretari general de la Fecasarm, Joaquim Boadas, va recordar que a Girona no hi ha sancions i que és l'"única capital catalana" que no té una ordenança restrictiva. Va recordar que és més important sensibilitzar els usuaris de les fires que multar-los.