El Centre Comercial i de Lleure Espai Gironès s'ha sumat a la campanya d'Unicef "Dóna un dia contra la desnutrició infantil" amb una campanya que vol contri?buir a la millora de les condicions de vida de més de 200 milions de nens que pateixen desnutrició crònica al món. El mètode que han enginyat és que els usuaris no facin donacions en efectiu sinó en funció de les visites a les xarxes socials o per un mètode interactiu des del mateix centre comercial.

En concret, juntament amb Espacio León i Espacio Coruña, conviden a tots els qui ho desitgin a fer clic al botó de "M'agrada" a la pàgina de Facebook de l'Espai Gironès i cada clic representarà una donació de 0,10 ? a favor d'Unicef Espanya. Els tres centre comercials esperen aconseguir entre tots ells almenys 300.000 amics.

Per si no s'utilitza Internet, l'Espai Gironès ha instal·lat un mur interactiu on poden deixar les seves mans, que podran personalitzar amb dibuixos i missatges especials relacionats amb la campanya. Un comptador electrònic anotarà el nombre de mans i cada una d'elles representarà una donació de 0,10? a favor dels programes d'Unicef.

La campanya vol conscienciar de la desnutrició materna infantil ja que, expliquen, els nou mesos d'embaràs i els primers dos anys de vida d'un ésser humà són de vital importància per al seu desenvolupament físic i mental.