L'exregidora del PSC de Promoció Econòmica de Salt, Maria Quer, va criticar durament ahir l'alcalde d'aquesta localitat, Jaume Torramadé, després que aquest acusés al PSC -i en concret a Quer- "d'haver entregat un pis de protecció oficial" al seu cunyat " Antonio Abad Castillo, una setmana després d'haver-se instal·lat" a Salt. Les paraules de l'alcalde van ser motivades per una primera denúncia dels socialistes arran del procés d'un expedient sancionador que l'actual consistori va aturar al fill de l'adjunta al gabinet d'alcaldia, Tona Torres, per tenir obert el bar dues hores més tard del que la llicència li permetia i que el el PSC havia titllat d'abús de poder.

Quer va assegurar sentir "vergonya de tenir un alcalde que ja va demostrar que era un mentider quan va dir que no sabia si estava imputat per estafa urbanística i ara torna a mentir per tapar el tracte de favor al fill de la seva càrrec de confiança a l'ajuntament i crear confusió". Sobre l'acusació de l'alcalde, va dir que "tots els processos de lloguer de pisos que es van fer en l'anterior mandat es van fer amb transparència i complint els requisits estipulats per la Generalitat" i que "si no fos així podria haver impugnat el procés". En canvi, "retirar la multa de 1.500 ? al fill d'una exregidora es fa de forma discreta amb un decret d'alcaldia".

A més, va afirmar que no té "cap relació de parentesc ni directa ni inderectament amb el senyor Antonio Abad Castillo, a qui ni tan sols conec" i va demanar una disculpa "per part del consistori per barrejar-lo en la seva estratègia de mentides". Finalment, va recomanar a Torramadé que "si vol treballar per Salt es dediqui a fer d'alcalde" ja que "entre la dedicació a President de la Diputació i la seva feina de cirugià, no exerceix la tasca per a la qual va ser elegit".