La 19a edició del saló Tot Nuvis Girona va obrir ahir les portes a Fira de Girona amb l'objectiu d'esquivar la crisi. I per això s'han incorporat nous tallers i activitats perquè el que ha de ser una jornada especial s'adeqüi a cada una de les parelles i satisfaci les seves necessitats. El saló, que se celebrarà fins demà, estrena espai a la xarxa social Facebook amb el concurs "Passa els nuvis del Tot Nuvis" i incorpora noves propostes per a l'organització i preparació d'un casament o d'una celebració familiar. El saló obrirà les portes a les 4 de la tarda després de la inaguració oficial d'ahir. A més, avui l'entrada al recinte és lliure.

El nou concurs a Internet va sortir de la voluntat de Fira de Girona de potenciar la seva presència en les xarxes socials. Per participar-hi, cal fer-se seguidor de la pàgina d'Els Nuvis del Tot Nuvis i, a partir d'aquí i seguint les tradicions de les celebracions dels casaments, passar els nuvis entre les seves amistats que es casen o es volen casar. Passant els nuvis, els usuaris reben una invitació per assistir al saló i participen en el sorteig d'un cap de setmana romàntic a Roses, gentilesa de Viatges Viñolas, i de llenceria, tant per a home com per a dona, gentilesa de Blonda.

La 19a edició permet trobar en un sol espai tot allò necessari per a l'organització d'un casament o d'una celebració, amb l'aparador més complet per orientar i assessorar els nuvis i amants de les celebracions. Hi són presents des dels vestits de nuvi, núvia i cerimònia, la restauració i els complements: joies, targetes, música, flors i viatges. L'oferta que els més de 130 expositors han portat al saló es complementa amb nous tallers per ajudar els nuvis i núvies a l'hora de preparar el seu casament. Per exemple, en aquesta edició s'incorpora un taller de retoc de maquillatge a càrrec de Diana Galí, de Toque Personal. Al taller, que es farà tant avui com ?diu?menge, es donen consells de maquillatge per a la núvia. A més, se'n celebraran d'altres de protocol, de fotografia i de rams de núvia a càrrec de professionals de prestigi dels sectors.

En aquesta edició, el saló ha tornat a comptar amb les desfilades d'imatge. Se'n faran tres sessions, avui a la tarda i diumenge matí i tarda on es podran veure les noves col·leccions en vestits de núvia, nuvi i cerimònia de les firmes expositores del saló; llenceria i, com a novetat, de joieria.