Una veïna del carrer Oliva i Prat de Girona ha denunciat als jutjats els veïns de davant per haver-li disparat amb una pistola d'aire comprimit mentre estava al terrat de casa seva estenent la roba. L'impacte, explica la dona, li va causar un hematoma a l'ull dret. L'incident va ocórrer dijous cap a les tres de la tarda. La dona, una veïna del carrer Oliva i Prat, ja a tocar de la plaça on hi havia antigament l'escola dels Maristes, en ple Barri Vell de Girona, era al seu terrat quan va veure que un dels nois que viuen en un pis d'estudiants a la finca de davant de casa seva, que dóna al carrer Claveria, era al balcó, i entrava corrents cap a l'habitage. Llavors, diu la dona, en va tornar a sortir amb alguna cosa entre les mans: una pistola d'aire comprimit que fàcilment es poden comprar a armeries o fins i tot a botigues de records turístics. El noi va començar a disparar i una de les boletes li va picar a l'ull esquerre mentre d'altres rebotien per la teulada que cobreix el terrat de la casa de la dona.

"No podia obrir l'ull del fort dolor i també m'afectava part del front", resa la denúncia que la dona va fer al jutjat de guàrdia. La dona va increpar el jove del balcó del davant, preguntant-li per què ho havia fet, però "el silenci va ser la seva resposta". El jove va entrar a de nou al pis i la dona va marxar al metge perquè li miressin el cop a l'ull.

La dona va recollir en la seva terrassa almenys tres projectils de plàstic dur suposadament disparats des del balcó del carrer Claveria, situat a uns 20 metres de distància de la seva finca. També al terra de la plaça es poden apreciar diverses pilotetes d'un mig centímetre de diàmetre i de color blanc que es corresponen perfectament amb els projectius que disparen les pistoles de pega.

Al pis que correspon al balcó des d'on la dona assegura que li van disparar hi viuen quatre estudiants d'una vintena d'anys. Un d'ells, preguntat per aquest diari, va assegurar que desconeixia si els seus companys de pis disposaven d'armes d'aire comprimit.

La dona va donar part de l'incident als Mossos d'Esquadra, però aquests no poden recollir una segona denúncia un cop ja se n'ha posat una als jutjats.