Segueix-nos a les xarxes socials:

Sarrià ha recollit més de 200 joguines durant la campanya de Nadal

Sarrià de Ter ha aconseguit recollir més de 200 joguines durant aquesta campanya de Nadal, que s'han repartit entre les famílies del poble que ho havien sol·licitat. A causa del gran èxit de la campanya, algunes de les joguines s'entregaran a llocs com el CAP, l'escola bressol o els despatxos dels serveis socials, per tal que les famílies que els utilitzen amb criatures també en puguin fer ús. Un dels objectius és promocionar-ne la reutilització.

Durant la campanya, que va durar fins al 28 de desembre, es van habilitar diferents punts de recollida per facilitar a les famílies l'entrega dels joguets. Llavors, les joguines van ser classificades per l'equip de serveis socials i agrupades per edats per fer-ne una millor distribució. Es van aconseguir joguines per a infants de totes les edats, però es van rebutjar els jocs bèl·lics o sexistes. Així doncs, es van aplegar joguines com trens, tractors, cases de nines, peluixos, jocs musicals, trencaclosques, jocs de sobretaula per als més grans i jocs electrònics com simuladors d'ordinadors, entre altres. També es van recollir llibres per a totes les edats.

Alguns dels jocs van ser retirats per falta de piles o per requerir un manteniment que es farà al llarg de l'any, de manera que estiguin a punt per les famílies que el Nadal que ve facin la sol·licitud.

Prem per veure més contingut per a tu