Segueix-nos a les xarxes socials:

Rivera defensa a Girona una aliança de PSOE i PP a les eleccions catalanes

El president de Ciutadans lamenta en l'acte "Millor units" que el Barça "només es fiqui en política per donar suport a una consulta il·legal"

Rivera defensa a Girona una aliança de PSOE i PP a les eleccions catalanesacn

El president de Ciutadans (C's), Albert Rivera insta el Partit Popular (PP) i el Partit Socialista Obrer Espanyol (PSOE) a crear una aliança unionista tenint en compte que Catalunya acabarà convocant eleccions anticipades "quan fracassi la consulta". Rivera es va situar en un context electoral i va assegurar que Convergència i Unió (CiU) i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) no sumaran majoria absoluta. Llavors, diu, serà el moment de demostrar "valentia i coratge" i crear un nou govern liderat per C's centrat en la reconciliació amb Espanya. "Serà la prova de foc per al PP i el PSOE, el moment de demostrar què els interessa més, si Espanya o els seus esconets a Catalunya", va afirmar. Albert Rivera va participar ahir en un acte a Girona sota el títol Millor Units. El líder de C's va elaborar un discurs essencialment en clau electoral.

"Qui m'escolti pensarà que estic en campanya però és que estic convençut que tenint paciència dues setmanes més constatarem el fracàs de Mas i de la consulta", va opinar. Rivera creu que és possible que Ciutadans acabi governant a Catalunya. El president de C's va afirmar que el Govern haurà de convocar forçosament eleccions anticipades perquè la consulta no es podrà fer o, en tot cas, serà una "consulta light" sense cap tipus de validesa democràtica. "I seran eleccions anticipades i autonòmiques de les de tota la vida, res de plebiscitàries", va exposar. Segons Rivera, "les enquestes demostren que de cap manera CiU i ERC sumaran majoria absoluta" i, en canvi, sí que es preveu que el seu partit guanyi pes. El president de C's creu que quedaran per sobre del PPC i del PSC i que tindran la clau per formar govern a la Generalitat. En aquest moment, va situar, picarà a la porta tant de Mariano Rajoy com de Pedro Sánchez per reclamar-los que donin suport a un nou Govern que el converteixi a ell en president de la Generalitat.

Prem per veure més contingut per a tu