Els Mossos han detingut dos menors d'edat i un jove de 18 anys per un delicte de robatori amb violència i intimidació en establiment comercial. Els fets van succeir pels volts de les dues del migdia del passat 24 d'octubre quan uns agents van detectar dos joves que es trobaven davant d'una perruqueria del carrer Santa Eugènia de Girona amb un actitud vigilant. En veure'ls, els dos nois van intentar fugir corrents però els mossos els van interceptar. Després d'escorcollar-los van comprovar que els dos nois estaven esperant un altre company que intentava robar dins de la perruqueria amenaçant el propietari amb una navalla. Els joves portaven un esprai de defensa personal i un croquis de local.

Els fets van succeir el passat 24 d'octubre al migdia quan agents de proximitat que patrullaven preventivament pel barri de Sant Narcís van veure dos joves - davant d'una perruqueria del carrer Santa Eugènia- que tenien una actitud estranya, d'espera i vigilància mentre que un tercer noi estava dins de l'establiment.

Els policies es van aturar per identificar-los però, en veure'ls, dos dels nois van intentar fugir corrents en direcció al passeig d'Olot, fent cas omís a l'alerta policial. Els mossos - que portaven motocicletes- els van seguir i van observar com un d'ells llançava diversos objectes sota d'uns vehicles estacionats al carrer. Els agents van aconseguir interceptar-los, identificar-los i escorcollar-los. Un dels detinguts portava un telèfon mòbil i una gorra de llana.

Un cop fetes les comprovacions, els mossos van descobrir que mentre els tres nois estaven atracament la perruqueria. Mentre els dos joves vigilaven l'exterior, el tercer detingut estava dins del local, amenaçant el propietari amb una navalla i una defensa de fusta, perquè li entregués els diners de la caixa enregistradora. Els policies també van buscar els objectes que els nois havien llançat durant la fugida. En concret, van poder localitzar un esprai de defensa personal, una defensa de fusta i un croquis de la perruqueria que acabaven d'assaltar.

Per tots aquests motius, els tres nois van quedar detinguts per delicte de robatori amb violència i intimidació. Després de declarar a comissaria, els menors van quedar en llibertat, sota la custòdia d'un tutor legal. Pel que fa al tercer detingut, un jove de 18 anys de nacionalitat espanyola i veí de Salt, va passar el 25 d'octubre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de Guàrdia de Girona que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.