CiU de Salt ha presentat una llista continuista, en què els set primers llocs estan ocupats pels actuals regidors. Només n'hi ha dos que pleguen, ambdós per motius professionals: el tinent d'alcalde d'Ensenyament, Robert Fàbregas, i el d'Hisenda, Albert Casellas. En canvi, la primera novetat de la candidatura és Laura Serra, de 27 anys i resident al Veïnat. Segons l'alcalde i candidat a la reelecció, Jaume Torramadé, es tracta d'una candidatura que suma diferents sensibilitats a nivell social i que agrupa gent de diferents sectors del municipi.

La número 2 de Torramadé serà la tinent d'alcalde d'Urbanisme, Rosa Pòrtulas, mentre que el tercer lloc serà per a la responsable de Seguretat, Anna Fusté. El quart lloc l'ocupa el regidor de Via Pública, Josep Valentí, i el cinquè és per al responsable d'Esports i Joventut, Francisco Honrado. La número 6 és la regidora de Serveis Socials, Fanny Carabellido, i el setè l'ocupa la responsable d'Habitatge, Glòria Pàmies. La primera novetat arriba al número 8: es tracta de Laura Serra, resident al Veïnat, llicenciada en Dret i a punt d'acabar Administració i Direcció d'Empreses. Segons Torramadé, es tracta d'un perfil jove (27 anys) però el més important és que està "molt ben preparada i amb nivell". Les deu primeres posicions les completen Fernando Espinosa i Miguel Antonio Cortés, que ja havien anat a la llista de fa quatre anys.

Torramadé explica que la llista ha volgut sumar diferents sensibilitats i, sobretot, incorporar veïns de tots els barris. "Portem gent de llocs diferents, però compartim un projecte comú i crec que cadascú el podrà enriquir", assenyala el candidat de CiU.

Pel que fa a la continuïtat de la majoria de regidors, explica que està molt satisfet que han fet amb la tasca que han fet en els últims vuit anys (tant a l'oposició com al govern) i diu que, de fet, la dificultat ha estat distribuir-los a la llista, ja que tots es mereixien anar a dalt de tot.

Pel que fa als dos regidors que han plegat, es tractava de dues renúncies anunciades. Fàbregas ja va dir fa unes setmanes que tancaria la candidatura perquè té noves ocupacions, ja que a banda de dirigir la Casa de Cultura de les Bernardes també s'ha llançat a l'aventura de l'escriptura. D'altra banda, Albert Casellas també va comunicar fa un temps a Torramadé que no podria seguir perquè la seva situació professional ha canviat i no podia continuar assumint aquesta responsabilitat. Per aquest motiu, serà el primer suplent.

Torramadé els ha agraït a tots dos la seva dedicació al consistori i subratlla que continuaran lligats al projecte de CiU a Salt, de manera que podran seguir comptant amb la seva experiència.