ACTUALITZACIÓ 19:15

Segons informa AENA, la pista s'ha reobert a les 18:27 hores tot i que hi ha vols que pateixen retards. De moment, la incidència ha afectat cinc avions que s'han desviat: tres a Barcelona i dos a Perpinyà. No s'han de lamentar danys personals.

ACTUALITZACIÓ 18:18

Aquesta incidència afecta els vols programats per aquesta tarda a l'aeroport gironí. Molts d'ells pateixen retards importants.

ACTUALITZACIÓ 17:57

Una grua de grans dimensions està retirant l'aparell avariat que ha provocat el tancament de l'aeroport durant més de dues hores. Fonts de l'aeroport calculen que abans de dos quarts de sis, es puguin restablir les operacions a l'aeròdrom gironí.

Una grua de grans dimensions retira l'aeronau. averiada Foto: L. Batlle.

ACTUALITZACIÓ 17:11

Una grua de grans dimensions intentarà retirar l'avió escola estacionat al mig de la pista de l'aeroport per tal de restablir el trànsit aeri el més aviat possible.

Poc després de dos quarts de cinc de la tarda, un petit avió escola estacionat a la pista de l'aeroport de Girona ha paralitzat el trànsit aeri. Segons informa AENA, almenys tres vols han estat derivats a l'aeroport de Barcelona i dos al de Perpinyà. Quatre dels avions afectats per aquesta avaria són de l'empresa Ryanair i el cinquè feia un vol privat.