Segueix-nos a les xarxes socials:

Es confirmen les actuacions de la Festa Major de Salt

Grups molt esperats i importants novetats formen part dels concerts de les esperades celebracions d'enguany

Es confirmen les actuacions de la Festa Major de Salt

Salt ja té perfilades les activitats de la Festa Major. Pel que fa a les actuacions musicals s'ha pensat en una programació que inclou concerts per a públic infantil, adults i gent gran. Els caps de cartell a l'Era de Cal Cigarro serien Els Catarres i The Risas (22 de juliol); els valencians Zoo i el grup de tribut al rock estatal Vacas Sagradas (23 juliol), i The Gruixuts i orquestra Di-Versiones (24 de juliol). També hi haurà l'actuació de grups procedents de concursos musicals de grups emergents com l'Intro i el Salt The Musics. Seran Korxea i Erio (ambdós tocaran el 22 juliol).

Pel que fa a concerts familiars hi haurà Heavy per Xics a l'Era de Cal Cigarro (23 juliol) i El Pot Petit a la plaça Tres de Març (25 juliol), a més d'altres activitats com ara tallers a mida d'Albert Quintana a la biblioteca (21 juliol), un espectacle infantil amb la companyia Trambòtics a la plaça Catalunya (22 juliol) i una festa de l'escuma a la plaça Catalunya (24 juliol). Els balls per a la gent gran comptaran amb L'Orquestra Montecarlo (23 juliol), Orquestra Malavella (24 juliol) i la Principal de la Bisbal (25 juliol).

Gegants correfoc i castellers

La Festa Major començarà el 21 de juliol amb el tradicional pregó des del balcó de l'Ajuntament, després d'una cercavila gegantera i una traca dels diables. La plantada gegantera serà el 23 de juliol i el correfoc la nit del 23 al 24 de juiol que acabarà amb el tradicional ball del pijama a la plaça de la vila. La jornada castellera es farà el 24 de juliol a les dotze del migdia a la plaça Lluís Companys. També hi haurà sardanes amb la cobla Contemporania (21 juliol) i una exhibició de ball (24 juliol), entre altres activitats.

Prem per veure més contingut per a tu