Un lladre va entrar a robar en un pis del barri de Mas Catofa de Girona, va colpejar una anciana de 92 anys i la seva filla, que viuen al domicili, i les va enviar a l'hospital. Totes dues es troben ingressades al Trueta; la filla, en estat greu, perquè té un trenc al cap. El robatori amb violència va tenir lloc aquest dijous poc després de les nou del vespre. Se sospita que el lladre va entrar a l'habitatge, situat al primer pis, a través d'una mena de pati interior. Un cop a dins, es va mostrar molt agressiu amb les dues dones. Els cops i els crits de les víctimes, però, van alertar els veïns, que van trucar els Mossos d'Esquadra.

Veient-se descobert, el delinqüent va intentar fugir de l'habitatge a través del balcó. Va sortir a fora, va saltar al pis del costat i, des d'allà, es va despenjar per la façana fins al carrer. Va ser aleshores quan els Mossos d'Esquadra el van aconseguir detenir.

Les dues dones van ser traslladades a l'hospital Trueta, on es troben ingressades a planta. Segons informen des del centre hospitalari, la filla està en estat greu.

La unitat territorial d'investigació dels Mossos s'ha fet càrrec del cas. Ahir al matí, diversos agents van anar fins al pis per recollir-hi proves. De moment, es desconeix la identitat del lladre, que anava indocumentat. El delinqüent es troba a comissaria i la policia treballa per identificar-lo. Se l'acusa d'un robatori amb violència i intimidació en interior de domicili.