Segueix-nos a les xarxes socials:

Prenen possessió quatre nous agents de la Policia Municipal de Girona

Aquestes incorporacions permetran cobrir gairebé la totalitat de les vacants dels policies que s'han acollit a l'avançament d'edat de jubilació

Prenen possessió quatre nous agents de la Policia Municipal de Girona

Quatre nous agents de la Policia Municipal de Girona han pres possessió aquest matí. Aquestes incorporacions se sumen a les que s'han fet recentment al cos, de manera que ja s'han cobert dotze de les catorze vacants dels policies que s'han acollit a l'avançament d'edat de jubilació aprovat pel govern espanyol.

L'acte de possessió ha tingut lloc a la Sala de Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Girona i ha comptat amb la presència de l'alcaldessa Marta Madrenas; el regidor de Medi Ambient, Sostenibilitat, Participació, Seguretat i Cooperació del consistori, Eduard Berloso; la regidora d'Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas; i de l'inspector en cap de la Policia, Joan Jou. "Hem pogut reaccionar ràpid a les baixes dels agents gràcies a la feina que prèviament havíem fet per ampliar la plantilla de policies. L'increment d'efectius segueix sent una prioritat, i en els propers mesos aniran arribant nous agents per garantir la seguretat i la convivència a la ciutat", ha explicat Madrenas.

El passat desembre es va aprovar el Reial decret 1449/2018, en què s'establia que a partir del 2 de gener els agents que hagin treballat 35 anys i sis mesos en una policia local poden jubilar-se els 59 anys. Aquesta mesura ha provocat que moltes de les policies locals gironines, que estan envellides, hagin quedat amb menys efectius i ara hagin de fer noves convocatòries.

Prem per veure més contingut per a tu