Els Mossos d'Esquadra han detingut tres joves per participar en una agressió a tocar de l'estació de Girona en la qual un noi va acabar ferit greu per les punyalades que va rebre. Els fets van tenir lloc diumenge al vespre, poc abans de les nou del vespre, entre el parc Central i la plaça Poeta Marquina, quan un grup de joves va intentar robar les bicicletes i motxilles a un altre grup, a la zona de la plaça Joan Brossa. En aquest espai solen agrupar-se grups d'adolescents.

El grup assaltant va acabar atacant amb un ganivet un noi de l'altre grup provocant-li talls a l'esquena i al gluti i va haver de ser traslladat en ambulància a l'hospital Josep Trueta per poder tractar-lo de les ferides. Està estable i la seva vida no corre perill.

Els agressors van fugir sense poder-se endur cap objecte. Al lloc dels fets s'hi van dirigir diferents dotacions dels Mossos d'Esquadra i ambulàncies del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques). Aquella mateixa nit els Mossos van detenir una noia de 18 anys que hauria participat en l'agressió.

Dilluns al matí, els Mossos van localitzar els altres dos joves (un de 18 anys i un altre menor d'edat) que haurien participat en l'agressió.