Dos morts en l'incendi

Aquest és el balanç del foc, que ha afectat un habitatge ocupat de Cassà de la Selva.

Els efectius d'emergència han trobat el cos de dues persones calcinades a l'interior de l'habitatge.

16

Incendi en un pis de Cassà de la Selva

El foc s'ha produït cap a tres quarts de nou i quan hi han arribat els serveis d'emergència estava molt desenvolupat.

Ha afectat parcialment un pis de la planta baixa d'un edifici de cinc plantes, situat al número 51 carrer del Raval del municipi.

Aquest incendi ha obligat a confinar els veïns de les plantes superiors de l'edifici i alguns altres també s'han autoevacuat sortint al carrer.

Quatre ferits

A l'interior de l'habitatge, s'han localitzat el cos de dues persones mortes. També hi ha hagut ferits, concretament quatre persones que han resultat intoxicades i que han inhalat fum. Tres d'elles han estat evacuades a l'hospital Santa Caterina amb ambulàncies del SEM i una ja se li ha donat l'alta in situ.

Un de les persones ferides que ha estat evacuada al centre hospitalari es trobava a l'interior del domicili i se l'ha rescatat de l'interior.

Pis ocupat

L'habitatge on s'ha originat el foc està ocupat. Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes de l'incendi i de la mort de les dues víctimes que han aparegut calcinades a l'interior del pis. De moment se'n desconeix la indentitat.

El foc s'ha donat per apagat cap a quarts d'onze del matí i un cop ventilada la finca, els Bombers ja han permès el retorn de les persones que havien sortit de casa, als seus pisos.

El pis de la planta baixa ha resultat parcialment afectat i cap a quarts d'onze del matí, els Bombers estan fent revisió de l'edifici en què hi ha hagut l'incendi i el del costat.

Els efectius d'emergència han rebut l'avís del foc cap a tres quarts de nou del matí i a lloc hi han treballat deu dotacions dels Bombers, diversos efectius de la Policia Local, Mossos d'Esquadra amb tres unitats de Seguretat Ciutadana i una del Grup d'Investigació i el SEM amb vuit unitats.

De moment, l'incendi mortal està sota investigació i es desconeix l'origen del foc. El que sí ja ha comprovat la policia és que el pis havia tingut la llum punxada i s'estan fent gestionar per comprovar-ho.

Ocupacions

Fa pocs dies, Diari de Girona informava precisament que veïns del carrer Raval es queixaven d'ocupacions i dels problemes delinqüencials i d'incivisme que estaven generant. Un dels edificis és el sinistrat aquest matí.