Diari de Girona

Diari de Girona

Detecten 78 casos de frau elèctric al barri la Font de la Pólvora

Un operatiu dels Mossos amb tècnics d’Endesa inspecciona 154 connexions en habitatges de tres carrers

Un moment del dispositiu policial Mossos

Els Mossos d’Esquadra i tècnics d’Endesa han realitzat aquesta setmana un nou operatiu contra el frau elèctric al barri de la Font de la Pólvora de Girona. El resultat: gairebé la meitat dels comptadors inspeccionats, presentaven frau.

Aquest dispositiu va començar a les nou del matí i va durar fins al migdia. Per part dels Mossos d’Esquadra s’hi van desplaçar tres equips dels agents antiavalots de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de Girona i també tres patrulles de seguretat ciutadana. Per part de la companyia elèctrica Endesa, hi van participar quatre vehicles.

Els tècnics van entrar a diferents escales dels carrers on hi havia sospites que hi podia haver alguns habitatges que tinguessin la llum punxada. Van accedir a habitatges de la plaça del Llimoner, de l’avinguda de la Font de la Pólvora i del carrer Acàcia.

En total, van inspeccionar 154 comptadors i van detectar que en 78 hi havia cas de frau. Els tècnics els van desconnectar perquè no es continuessin alimentant de forma fraudulenta.

A la plaça del Llimoner van inspeccionar 33 connexions i d’aquestes, 17 presentaven frau. A l’Avinguda de la Font de la Pólvora, de les 35 analitzades pels tècnics, en 18 casos hi havia la llum punxada. I finalment, al carrer de l’Acàcia, la meitat presentaven una connexió il·legal -en 43 dels 86 comptadors. L’operatiu forma part dels dispositius periòdics que la policia i Endesa porten a terme per detectar casos de frau elèctric.

Compartir l'article

stats