Segueix-nos a les xarxes socials:

Extingit l'incendi de les naus d’un fabricant de bicis a Vilablareix

Avui es preveu desenrunar l'àrea afectada

Extingit l'incendi de les naus d’un fabricant de bicis a VilablareixMarc Martí

ElsBombers de la Generalitatja han extingit el foc que es va produir aquest divendres a la nit en dues naus del fabricant de bicicletes Megamo a Vilablareix.

Ho van fer la nit passada, cap a les onze, després de treballar amb diverses represes i apagar els punts calents que encara hi havia. Una columna de fum, però ja blanca i més petita, encara era visible ahir a primera hora de la tarda a la zona. Només ahir, els Bombers van arribar a utilitzar cinc cisternes d'aigua per acabar de rematar la feina.

Les dotacions que hi havia van començar a tornar a parc i avui està previst, segons els Bombers, que es procedeixi al desenrunament de l'àrea afectada.

Cal recordar que el sostre de les naus va cedir i, per tant, hi ha molta runa a la zona. Aquesta tasca l'ha de validar primer, segons informa el cos d'emergències, l'arquitecte municipal farà la visita aquest matí. En cas que hi hagi algun problema durant aquestes tasques de desenrunament, els Bombers es tornarien a desplaçar a la zona industrial del carrer Mosquerola.

Els Mossos d'Esquadra per la seva banda investiguen les causes de l'incendi. De moment, esperen que hi passi l'arquitecta municipal perquè la zona sigui segura i després s'hi preveu desplaçar la Unitat Central de Policia Científica especialitzada en incendis estructurals.

El foc es va produir aquest divendres a la nit i va mobilitzar una trentena de dotacions. Els Bombers van aconseguir que les flames no es desplacessin a les estructures adjacents. El cos d'emergències va donar per estabilitzat l'incendi l'endemà poc abans de la una de la matinada.

Les flames sortosament no van prosperar a instal·lacions amb bicicletes elèctriques, el que hagués suposat «més perill» perquè les bateries són tòxiques, com va explicar l'alcaldessa de Vilablareix, Maite Tixis, l'endemà dels fets.

La columna de fum que va provocar l’incendi però era visible des de diversos quilòmetres de distància i moltes persones van penjar imatges a les xarxes socials. 

Prem per veure més contingut per a tu