Segueix-nos a les xarxes socials:

Premi Esportiu | CPA Olot: Un club amateur a l'elit mundial del patinatge

Premi Esportiu | CPA Olot: Un club amateur a l'elit mundial del patinatgeMarc Martí

Són capaços d’omplir pavellons esportius fins a la bandera fent esgotar les entrades molt de temps abans de cada una de les seves actuacions i xous. Els membres del Club Patinatge Artístic Olot (CPA) tenen el mèrit de ser amateurs i haver assolit un lideratge mundial en el patinatge sobre rodes que molts professionals esportius de moltes altres disciplines envejarien. I tot, des de la cultura de l’esforç i dedicació. Només així s’arriba a l’excel·lència esportiva. 

El seu palmarès sembla no tenir límit ni sostre i contínuament el club va sumant campionats internacionals. De patinar sobre rodes n’han fet un espectacle. Cada una de les seves actuacions és una simfonia artística i on cada patinador i patinadora ofereix el màxim. És la culminació d’hores i hores d’entrenament, de caigudes i de tornar-se a aixecar.

Actualment, el Club Patinatge Artístic Olot el formen més de dos-cents esportistes, entre patinadors, patinadores, entrenadors i entrenadores d’edats compreses entre els cinc i trenta-cinc anys. Al club hi ha diferents nivells i modalitats de patinatge, des dels nous components que s’hi han incorporat enguany fins als que estan a nivell de competició tant en categories individuals com en les de grups de Xou. 

El director esportiu i coreògraf Ricard Planiol és només la punta de l’iceberg del que representa i significa el club olotí. L’esforç i l’educació en els joves és el que finalment dona el fruit sumant any rere any els majors èxits esportius en el patinatge sobre rodes. «Formem joves capaços de treballar individualment i en equip, respectant els companys, i els drets i deures de la disciplina esportiva», asseguren des del club. Llavors no és d’estranyar que tot els hi vagi sobre rodes. 

La resta de guardonats dels Premis Diari de Girona

Prem per veure més contingut per a tu