Diari de Girona

Diari de Girona

Busquen un conductor que ha envestit un ciclista a Girona i ha fugit

La víctima ha resultat afectada de poca consideració per l'accident

L'accident s'ha produït en aquesta zona de Girona Google Maps

Els Mossos d'Esquadra busquen el conductor que aquest matí ha envestit un ciclista i ha fugit quan circulava per Girona.

L'accident de trànsit ha tingut lloc pels volts de dos quarts d'onze del matí al límit de la C-250 amb la GIV-6703, a l'inici de la carretera dels Àngels, segons el Servei Català de Trànsit.

Dos ciclistes circulaven per aquesta via quan un cotxe ha envestit per darrere un dels conductors i després ha fugit.

El ciclista ha caigut de la topada per encalç i ha resultat ferit. Mentre que la dona que anava amb ell és qui ha alertat els serveis d'emergències i no ha resultat afectada.

Arran dels fets a la zona s'ha desplaçat la Policia Municipal de Girona, el SEM i els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit (ART). Els sanitaris han atès el ciclista que ha resultat afectat de poca consideració i l'han evacuat a un centre sanitari.

Vehicle identificat

Els Mossos de Trànsit de la seva banda, s'han fet càrrec de la investigació i de moment, ja tenen el vehicle identificat. Ara caldrà localitzar la persona que el conduïa per depurar responsabilitats, confirmen des del cos policial. L'accident de trànsit s'ha produït en direcció cap a la muntanya dels Àngels, davant d'un restaurant.

Aquesta carretera és de les més utilitzades pels ciclistes i un estudi de la Diputació hi van posar xifres: hi passen més bicicletes que cotxes a la carretera i n'hi circulen almenys 45.000 al llarg dels 365 dies.

Sobretot durant els caps de setmana, més els diumenges. De fet, Trànsit estudia donar prioritat als ciclistes a la carretera dels Àngels, potser els dissabtes el matí, va indicar el director del Servei Català del Trànsit, Ramon Lamiel el mes de març al Parlament.

Compartir l'article

stats