Segueix-nos a les xarxes socials:

L'aplicació per pagar la zona blava de Girona rep un ciberatac

L'Ajuntament ha admès la intrusió i que "s’han compromès algunes dades" dels usuaris

Ha informat del fet a les xarxes socials després que Diari de Girona preguntés si tenien constància del ciberatac

L'aplicació per pagar la zona blava de Girona rep un ciberatacDdG

L’aplicació per pagar les zones blaves i verdes d’aparcament de Girona Easypark ha patit un ciberatac. L'Ajuntament de Girona ha admès que la intrusió i que "s’han compromès algunes dades de les persones usuàries". Ha informat del fet a les xarxes socials després que Diari de Girona preguntés si tenien constància del ciberatac.

Segons l'Ajuntament, des de l’empresa s'assegura que "no s’ha accedit a cap dada bancària ni tampoc es pot veure afectat el servei informàtic de l’Ajuntament, al tractar-se d’un servei extern".

Easypark ja ha contactat amb totes les persones que han pogut ser afectades. Des d’Easypark es recomana modificar la contrassenya de l’aplicació i també a d’altres webs on es faci servir la mateixa.

Alguns clients han rebut en el seu email la comunicació de l’atac i altres no. "Això es degut a que no han robat dades de tots els clients i només s’ha enviat l’email als clients dels que han sostret dades", ha informat l'Ajuntament. El consistori també ha ressaltat que Easypark opera amb moltes ciutats i la relació sempre és client-Easypark, "sense l’Ajuntament com intermediari".

Aquesta aplicació deixarà de funcionar, precisament, l'1 de gener perquè se li acaba el contracte i entrarà en funcionament una altra app.

Prem per veure més contingut per a tu