Un veí de Sant Narcís denuncia que li han saquejat la furgoneta aparcada darrere l'edifici d'Hisenda

Ha realitzat un vídeo on es pot veure com li han trencat el vidre del mig i han buidat el vehicle

La víctima assegura que es troben que cada any pateixen almenys dos robatoris en els vehicles que deixen aparcats al barri

Un veí denuncia un robatori a una furgoneta a l'Avinguda Sant Narcís

DdG

Eva Batlle

Eva Batlle

Un veí de Sant Narcís denuncia que li han saquejat la furgoneta que tenia aparcada darrere l'edifici de la delegació d'Hisenda, un aparcament exterior situat a l'avinguda Sant Narcís. La víctima, Jaume, ha realitzat un vídeo on es pot veure com li han trencat el vidre del mig i han buidat el vehicle. Ell es dedica a la música i a la jardineria i assegura que se li han emportat eines que tenia per la feina. A banda, també estris de lleure que tenia a dins la furgoneta camperitzada com uns binocles, una llanterna, una lona, entre altres.

Jaume subratlla que ha volgut enregistrar en vídeo i penjar-lo també a les seves xarxes socials "perquè la gent s'assabenti del que passa".

A banda també denuncia que els veïns de la zona cada any pateixen "almenys dos robatoris" en els vehicles que deixen aparcats al barri. Ell va ser víctima d'un altre fet el setembre passat, però en aquest cas va ser la Policia Municipal de Girona qui es va trobar el lladre a dins del seu vehicle i no es va emportar res, recorda. En aquell cas va denunciar i en el d'aquesta setmana també ho farà.

"Impotència"

El robatori a interior de vehicle va succeir la nit de diumenge a dilluns i ell es va trobar amb els fets el dilluns cap a les vuit del matí quan passejava la seva gossa. El veí de Sant Narcís es lamenta que de res li van servir les mesures de seguretat que va posar al vehicle. Hi tenia un cadenat, unes barres de ferro al darrere, relata. Però, en canvi, li van trencar la finestra del mig i una barra de ferro que havia soldat, hi van entrar i li van remenar i buidar tota la furgoneta.

Jaume sent "impotència" davant del robatori i assegura que "per emportar-se tot el que hi havia van necessitar una hora i algun vehicle per emportar-s'ho". En les pròximes hores presentarà denúncia davant la Policia Municipal perquè ara està fent l'inventari de tot el que li han sostret.

Des de l'Ajuntament de Girona s'ha assenyalat que només hi ha una denúncia presentada a la seu de la Policia Municipal correspontn al dilluns en aquest sector.

Subscriu-te per seguir llegint