Un xoc frontal entre dos cotxes a Celrà acaba amb sis ferits, un d'ells una menor

L'accident de trànsit causa retencions a la C-66 i el tall a l'accés a la variant de Girona

Ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, en una imatge d'arxiu.

Ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, en una imatge d'arxiu. / ACN

Eva Batlle

Eva Batlle

Un xoc frontal entre dos cotxes a la C-66 a Celrà ha acabat aquest dissabte amb sis ferits, entre aquests hi ha una menor d'edat. Tots els afectats ho són de poca gravetat, segons confirma el SEM.

L'accident de trànsit ha tingut lloc cap a les sis de la tarda a l'alçada del quilòmetre 31 d'aquesta via que uneix Celrà amb Girona i a prop de l'accés de la variant de Girona.

Arran dels fets s'han mobilitzat diverses unitats dels Mossos d'Esquadra de Trànsit, dels Bombers i del SEM.

El sinistre viari ha estat aparatós pel fort impacte que han patit ambdós vehicles, indiquen des dels Bombers. Arran del succés el SEM ha desplaçat diverses unitats a la zona i ha atès els ferits.

En total hi ha sis persones, cinc d'adultes i l'altra afectada és una menor d'edat. Els sanitaris han traslladat quatre dels afectats a l'hospital Josep Trueta de Girona mentre que els altres dos els han evacuat amb ambulàncies a l'hospital Santa Caterina de Salt.

Els Mossos de Trànsit de la seva banda s'encarreguen de la investigació i l'atestat de l'accident.

Problemes de mobilitat

Aquest accident de trànsit està generant retencions en els dos sentits de la marxa i fa tallar l'accés a la variant de Girona (N-II), segons les dades d'incidències del Servei Català de Trànsit.