Segueix-nos a les xarxes socials:

Ripoll estrena una Biblioteca Mòbil

El punt d'intercanvi de llibres ubicat a la Lira és una iniciativa del consistori infantil

Ripoll estrena una Biblioteca MòbilAjuntament de Ripoll

Dilluns passat, dia 22 de novembre, es va presentar la nova Biblioteca Mòbil de Ripoll al municipi. És una proposta que va sorgir del mandat de l’anterior Consistori Infantil i que ara s’ha pogut fer realitat. Es tracta d’un moble que s’ha instal·lat a la plaça de la Lira i que permet l’intercanvi de llibres o crossbooking entre les persones que vulguin utilitzar el servei, que és obert a tothom i a totes les edats.

Així, es vol fomentar l’hàbit de la lectura entre la població, permetent que es puguin anar a buscar-hi llibres, sempre deixant-ne un que ja s’hagi llegit o que ja no s’utilitzi al lloc del que s’agafa. El servei estarà disponible en l’horari d’obertura de l’establiment de restauració que hi ha a la Lira, ja que els seus responsables s’encarregaran de resguardar el moble a les nits i de treure’l cada matí.

A la presentació de la Biblioteca hi van assistir membres de l’anterior Consistori Infantil, creadors de la proposta, i de l’actual, que l’han acabat executant. També hi va ser present la regidora de Participació i Educació de l’Ajuntament, Mª Dolors Vilalta.

Prem per veure més contingut per a tu