Dilluns passat, dia 22 de novembre, es va presentar la nova Biblioteca Mòbil de Ripoll al municipi. És una proposta que va sorgir del mandat de l’anterior Consistori Infantil i que ara s’ha pogut fer realitat. Es tracta d’un moble que s’ha instal·lat a la plaça de la Lira i que permet l’intercanvi de llibres o crossbooking entre les persones que vulguin utilitzar el servei, que és obert a tothom i a totes les edats.

Així, es vol fomentar l’hàbit de la lectura entre la població, permetent que es puguin anar a buscar-hi llibres, sempre deixant-ne un que ja s’hagi llegit o que ja no s’utilitzi al lloc del que s’agafa. El servei estarà disponible en l’horari d’obertura de l’establiment de restauració que hi ha a la Lira, ja que els seus responsables s’encarregaran de resguardar el moble a les nits i de treure’l cada matí.

A la presentació de la Biblioteca hi van assistir membres de l’anterior Consistori Infantil, creadors de la proposta, i de l’actual, que l’han acabat executant. També hi va ser present la regidora de Participació i Educació de l’Ajuntament, Mª Dolors Vilalta.