Segueix-nos a les xarxes socials:

Ruixen un gat amb salfumant i li provoquen greus cremades

Una protectora denuncia el nou cas de maltractament animal

Ruixen un gat amb salfumant i li provoquen greus cremades

Una protectora mallorquina ha denunciat que un dels animals que ha acollit va ser ruixat amb salfumant, el que li va ocasionar cremades a les potes, l'esquena, la llengua i la gola. En un post a Facebook, la Protectora Moixons i Moixonies, explica: «Al pobre Joan un individu, veí de la zona des de fa pocs anys, el va ruixar amb salfumant perquè era a les escales que accedeixen a la seva terrassa», expliquen des de l'associació. «Encara no ho hem pogut digerir, ni podrem fer-ho», diuen.

Els fets van passar dilluns passat i, va ser una voluntària la que va trobar al gat llepant-se escumant per la boca. Gràcies a la seva ràpida actuació i la dels veterinaris, no es tem per la vida de l'animal. La Policia Local, alertada pel veterinari, també va acudir a la zona per investigar els fets.

A Bunyola, com passa en alguns municipis gironins, les colònies de gats es gestionen a través d'un projecte pel qual primer els capturen, després els esterilitzen i, finalment, els deixen anar. Els voluntaris són els que tenen cura dels animals al carrer.

Prem per veure més contingut per a tu