Des de l'any 2012 PortalMBA publica el rànquing dels màsters màsters MBA a Espanya. Els alumnes són els encarregats d'escollir els MBA d'Espanya que desperten més els seu interès d'entre els que ofereixen les universitats i els centres de negocis del país en funció del seu comportament al portal.

Hi ha un rànquing general de màsters en Direcció i Administració d'Empreses d'Espanya i un rànquing específic per a cadascuna de les vuit categories en què estan dividits: MBA postgrau, MBA Executive, MBA Universitaris, MBA internacional, MBA Especialitzats, MBA Online, MBA Madrid i MBA Barcelona.

Els millors màsters MBA del curs 2022-23

A través de les seves valoracions, els alumnes han indicat que el millor màster MBA del curs 2022-23 al rànquing general de PortalMBA és el Màster Executive en Direcció i Administració d'Empreses, d'EAE Business School, que compta amb modalitat online i semipresencial i està impartit tant a Barcelona com a Madrid amb títol de la Universitat de Barcelona-IL3.

En segon lloc, se situa l'MBA amb especialització en finances amb títol propi de l'Institut d'Estudis Borsaris IEB. I el tercer lloc l'ocupa l'Executive Master Business Administration (EMBA) d'ESIC Business & Marketing School, en modalitat presencial a diverses ciutats espanyoles com Madrid, Barcelona, València o Sevilla, entre d'altres.

A més, podeu consultar el top3 de Màster MBA de les vuit categories existents visitant PortalMBA.es.