Per causes desconegudes

Evacuats 170 nens d’una casa de colònies que ha cremat al Vallès Oriental

El foc a Can Castellar ja està estabilitzat, ha cremat la primera planta i ha fet col·lapsar el sostre

EFE

Uns 170 nens i adolescents han sigut evacuats d’una casa de colònies situada al municipi barceloní de Vallgorguina (Vallès Oriental) que ha cremat per causes que es desconeixen i de la qual s’ha enfonsat la teulada, un succés en el qual es no s’han registrat ferits.

Aquest incendi es produeix dies després que quatre menors que estaven de colòniesresultessin ferits, dos d’ells de gravetat, en una deflagració provocada al barrejar productes químics en una masia de Brunyola (Girona).

Foc controlat

Fonts dels Bombers de la Generalitat han explicat a Efe que el foc ja està estabilitzat i que a la zona treballen contra les flames els efectius de nou camions.

Quan els bombers han acudit al lloc, han indicat les mateixes fonts, els nens i adolescents ja n’havien sigut evacuats pels responsables de les colònies.

Els menors es troben a l’entorn de la casa i els familiars els estan recollint, ja que «serà impossible» que puguin continuar les colònies en aquesta instal·lació.

La casa afectada consta de planta baixa i un pis. El foc ha començat a la inferior, però ha pujat ràpidament fins a la primera planta i ha arribat a la teulada, que s’ha enfonsat.

Fins al lloc s’han desplaçat també dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), si bé els tècnics no han hagut d’atendre cap dels ocupants de la casa.