Presó per a un dels detinguts vinculats a l'intent d'assassinat d'Aleix Vidal-Quadras

Hi ha hagut tres detencions pel cas, dues a Granada i una altra a Màlaga

El SAMUR atenent l'exlíder del PPC Aleix Vidal-Quadras

El SAMUR atenent l'exlíder del PPC Aleix Vidal-Quadras / Emer

ACN

Un dels detinguts vinculats a l'intent d'assassinat del fundador de Vox Aleix Vidal-Quadras ha ingressat a la presó, segons ha informat la policia espanyola. Fins al moment el cos de seguretat ha practicat tres detencions a l'entorn del cas, dues a Lanjarón (Granada) i una altra a Fuengirola (Màlaga). La policia no els considera autors materials del tret a Vidal-Quadras però sí els vincula als fets. El detingut a Màlaga hauria proporcionat la motocicleta amb la qual es va perpetrar l'atemptat, que va ser trobada pels agents calcinada en un polígon industrial de Fuenlabrada poc després de l'atac.

A banda, la policia informa que almenys un dels arrestats a Lanjarón hauria participat en les vigilàncies per ubicar la víctima, a més de fer suport logístic. Els agents no descarten cap hipòtesi i treballen diferents línies d'investigació.

Cal recordar que l’exlíder del PPC va rebre un tret a la cara el 9 de novembre a Madrid, al carrer Núñez de Balboa, a l’altura del número 40. Després d’estabilitzar-lo, personal del Samur va traslladar el polític, de 78 anys, a l’hospital on va ser operat de dues fractures a la mandíbula.