Segueix-nos a les xarxes socials:

Renault Fluence

Disseny i dinamisme

El nou Renault Fluence és una recomanable berlina amb vocació internacional que incorpora un efectiu canvi automàtic

La comercialització arrencarà el gener del 2013 a Turquia i continuarà al llarg de tot l´any en més de 55 països, incloent-hi Espanya el març del 2013. Aplicades a un Crafter, el nou Fluence inclou el sistema Start&Stop, la recuperació de l´energia de frenada, el control de creuer i una relació de transmissió a l´eix del darrera més llarga que redueix les revolucions per minut. El nou Renault Fluence adopta la nova identitat de disseny de Renault. La part davantera és ara comuna als nous models de la marca. El logotip, més gran, se situa en posició vertical al centre d´una banda negra ampla subratllada per unes juntes cromades. Els llums de dia de LED i les insercions cromades i negre brillant presenten un disseny exterior més modern.

El disseny interior també evoluciona, incloent-hi un tauler de control digital en totes les versions. L´habitacle es manté igual d´espaiós i rep noves tapisseries, per oferir un confort al màxim nivell del seu segment.

L´oferta de motors es completa

Amb el motor dièsel dCi 110 EDC (Efficient Dual Clutch) ja disponible, el nou Renault Fluence proposa una oferta de motors dièsel de transmissió automàtica eficaç, amb tecnologia d´avantguarda.

La gamma dièsel s´enriqueix amb el motor dCi 130, reconegut per les seves altes prestacions i pel plaer de conduir que proporciona. Aquest motor 1.6 l dièsel és el més potent de la seva categoria i presenta un consum reduït de 4,6 l/100 km i unes emissions de 119 g CO2/km.

Aquest Renault Fluence presenta tecnologies útils per al conductor i passatgers: sistema de targeta mans lliures amb tancament a distància, radar de proximitat davanter i del darrera, fre de pàrquing assistit. Disposa de nombroses tecnologies d´ajuda a la conducció avui en dia essencials.

Un vehicle connectat des dels primers nivells d´acabat, amb noves ràdios Bluetooth equipades amb preses USB i Jack.

Ofereix una innovació important que li permet fer un salt i oferir prestacions de gammes superiors: el sistema multimèdia a bord Renault R-Link, connectat a Internet, i l´ús del qual és compatible amb la conducció gràcies a la pantalla tàctil i el reconeixement de veu.

Prem per veure més contingut per a tu