Segueix-nos a les xarxes socials:

PROVA

DS7 Crossback E-Tense, luxe electrificat

ENS POSEM AL VOLANT DE LA VERSIÓ ENDOLLABLE DEL SUV DE LUXE DS7 CROSSBACK E-TENSE, AMB 300 CV

DS7 Crossback E-Tense, luxe electrificatNEOMOTOR

El DS7 Crossback E-Tense és el màxim exponent de la gamma SUV electrificada de la marca de luxe francesa. El que distingeix aquest model dels ja comercialitzats amb motors gasolina i dièsel és el seu propulsor híbrid endollable, que li aporta més potència i una eficiència extraordinària. Combina un motor gasolina PureTech d’1.6 litres i 200 CV amb dos propulsors elèctrics: un que ofereix 110 CV col•locat a l’eix davanter i un altre de 112 CV al posterior. En conjunt els motors són capaços d’oferir 300 cv i 450 Nm de parell, gestionats per un canvi automàtic de vuit relacions.

Els motors elèctrics s'alimenten d'una bateria de 13,2 kWh situada sota l'habitacle que permeten al DS 7 Crossback E-Tense recórrer 58 km en mode 100% elèctric. Un cop esgotades les bateries aquest SUV híbrid endollable pot recar-regar-les en només una hora i quart a través d'una connexió de corrent Wallbox de 32 A, mentre que si es fa en un endoll domèstic necessitarà unes 8 hores.

CONDUCCIÓ 100% PLAENT

El DS7 Crossback E-Tense és un cotxe tan eficient com potent, ja que combina un consum mitjà d’1,3 l/100 km amb unes extraordinàries prestacions: 0 a 100 km/h en 6,1 segons i 220 km/h de velocitat màxima, podent arribar als primers 135 km/h en mode 100% elèctric.

Un sistema de selecció de modes de conducció permet dotar al DS 7 Crossback PHEV de diferents personalitats segons les nostres necessitats. En qualsevol cas, però sobretot en el mode Sport, el SUV francès es mou amb una sorprenent facilitat pel seu volum i pes.

Les acceleracions, tant des d'aturat com en recuperacions, són molt contundents gràcies a la potència instantània del parell motor i a la tracció 4x4 que li atorga la potència provinent del motor elèctric situat a l'eix posterior. A més, disposa d’una cinquena opció anomenada E-Save que permet reservar energia elèctrica i potenciar els sistemes de regeneració per poder disposar d'autonomia sense emissions quan ho desitgem.

Però més enllà dels modes de conducció, el DS7 Crossback E-Tense destaca sobretot per la seva qualitat de rodament i la facilitat de conducció. Una direcció increïblement suau, unes reaccions progressives i unes suspensions molt permissives fan que el SUV faci la sensació de volar a escassos centímetres de l'asfalt, sobretot si circula en mode elèctric. Aquestes sensacions es multipliquen si deixem actuar la seva insuperable tecnologia de conducció semiautònoma anomenada DS Connected Pilot.

Prem per veure més contingut per a tu