Necrològiques del 20 de març de 2023

Captura

Captura / Sendo Masgrau

Captura1

Captura1 / Sendo Masgrau

BANYOLES

LUÍS RODRÍGUEZ RODRÍGUEZ

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Ana María Martínez Martínez. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

BESCANÓ

MONTSE HUIX BOSCH

Ha mort als 59 anys. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

BLANES

NICASIO DÍEZ PÉREZ

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Paula Gómez Incertis. Residia a Blanes. 

La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.

PILAR GARCIA ALÀ

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Josep Ollé Comas. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

BREDA

MARTÍ PARCET CAMPENY

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Maria Julià Riera. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a Santa Maria de Breda.

GIRONA

ROSA ALIU OLIVER

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Jaume Pol Perera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

ALBERTO VELASCO VILCHES

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Isabel Padrosa Cruz. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

LLAGOSTERA

ÀNGEL VENTURA XIRGU

Ha mort als 89 anys. Era vidu d’Amélia Ros Bota. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

LLORET DE MAR

FINA LLIRINOS ARTAU

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Pere Castells Puig i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

MATA

JOSEP CANAL PUIGDEMONT

Ha mort als 87 anys. Era vidu d’Aurora Roca Reixach i tenia tres fills. Residia a Mata - Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

MONTAGUT I OIX

DOLORS HURTÓS JORDÀ

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Conrad Alsina Rigau i tenia una filla. Residia a Montgut i Oix. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Pere de Montagut.

OLOT

RAMON GRABULOSA ANGLADA

Ha mort als 82 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

MARIA TERESA MESTRAS SORS

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Lluís Frigola Palet. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

PALAMÓS

MARTA BRUGUÉ MANDICO

Ha mort als 62 anys. Era casada amb Paul Dieter Bock. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria delMar de Palamós.

RUPIÀ

LEONOR PALLÉS SAGRERA

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Narcís Ullastres Martinell. Residia a Rupià. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Rupià.

SALT

MANOLO OVIDE LORENZO

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Teresa Lasheras Bartrina. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

SANT HILARI SACALM

DOLORS GÜELL CANALETA

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Valentí Serrat Font. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Hilari Sacalm.

VILADEMULS

JUAN IGNACIO MONCOSÍ DE BORBÓN

Ha mort als 76 anys. Residia a Galliners, Vilademuls. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

Subscriu-te per seguir llegint