Quiosc Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 20 de març de 2023

Necrològiques DdG

BANYOLES

LUÍS RODRÍGUEZ RODRÍGUEZ

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Ana María Martínez Martínez. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

BESCANÓ

MONTSE HUIX BOSCH

Ha mort als 59 anys. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

BLANES

NICASIO DÍEZ PÉREZ

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Paula Gómez Incertis. Residia a Blanes. 

La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.

PILAR GARCIA ALÀ

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Josep Ollé Comas. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

BREDA

MARTÍ PARCET CAMPENY

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Maria Julià Riera. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a Santa Maria de Breda.

GIRONA

ROSA ALIU OLIVER

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Jaume Pol Perera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

ALBERTO VELASCO VILCHES

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Isabel Padrosa Cruz. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

LLAGOSTERA

ÀNGEL VENTURA XIRGU

Ha mort als 89 anys. Era vidu d’Amélia Ros Bota. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

LLORET DE MAR

FINA LLIRINOS ARTAU

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Pere Castells Puig i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

MATA

JOSEP CANAL PUIGDEMONT

Ha mort als 87 anys. Era vidu d’Aurora Roca Reixach i tenia tres fills. Residia a Mata - Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

MONTAGUT I OIX

DOLORS HURTÓS JORDÀ

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Conrad Alsina Rigau i tenia una filla. Residia a Montgut i Oix. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Pere de Montagut.

OLOT

RAMON GRABULOSA ANGLADA

Ha mort als 82 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

MARIA TERESA MESTRAS SORS

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Lluís Frigola Palet. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

PALAMÓS

MARTA BRUGUÉ MANDICO

Ha mort als 62 anys. Era casada amb Paul Dieter Bock. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria delMar de Palamós.

RUPIÀ

LEONOR PALLÉS SAGRERA

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Narcís Ullastres Martinell. Residia a Rupià. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Rupià.

SALT

MANOLO OVIDE LORENZO

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Teresa Lasheras Bartrina. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

SANT HILARI SACALM

DOLORS GÜELL CANALETA

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Valentí Serrat Font. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Hilari Sacalm.

VILADEMULS

JUAN IGNACIO MONCOSÍ DE BORBÓN

Ha mort als 76 anys. Residia a Galliners, Vilademuls. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

Compartir l'article

stats