Necrològiques del 5 de desembre del 2023

esquela 1

. / .

esquela 2

. / .

esquela 3

. / .

ARBÚCIES

MARIA RIBAS TURA

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jaume Moré Regàs. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

BRUNYOLA

MONTSERRAT NOGUÉ BASSAGAÑA

Ha mort als 88 anys. Residia a Brunyola. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Hostalets d’en Bas.

CANET D’ADRI

JOSEP MARIA NOGUER BASSOLS«En Tomaset»

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Paquita Armengol Xargay. Residia a Canet d’Adri. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

EL PORT DE LA SELVA

MARIA RUBIES SUÑER 

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Jaume Solé i tenia una filla. Residia al Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de la Mare de Déu de les Neus del Port de la Selva.

FIGUERES

CARMEN PORTILLO COLOMO

Ha mort als 75 anys. Tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

NÚRIA MORILLO PUJOL

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Lluís Drou Costa. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA ÀNGELS LLAONA FIGA

Ha mort als 94 anys. Era casada amb Pere Serra Bou. Residia a Girona. 

PACO CORRALES CEREZO

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Roser Esteve Bosch. Residia a Girona. 

PALOMA SÁNCHEZ BORRUEY

Ha mort als 69 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA GRÀCIA MOLLERA SANTALÓ

Ha mort als 78 anys. Era vídua del Dr. Joaquim Bohigas Prats. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dijous dia 7, a les 4 de la tarda, a la parròquia de SantaSusanna del Mercadal de Girona.

LA VALL DE BIANYA

MARIA CAMPRODON GRABULOSA

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Andreu Reixach Reixach i tenia una filla. Residia a la Vall de Bianya. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Josep Obrer de la Canya.

LLAMBILLES

MONTSERRAT MUÑOZ CAMPRUBÍ

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Jordi Manuel-Rimbau Fontanals. Residia a Llambilles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

OLOT

EDUARD OTERO QUINTANA

Ha mort als 58 anys. Residia a Olot. Tenia una filla. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAU-SAVARDERA

FRANCISCA FONT FONT

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Abdon Casanovas Buscató i tenia dos fills. Residia a Palau-savardera. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Palau-Savardera.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

MANEL PARAREDA CLAVERAS

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Montse Pous Marcet i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. 

PERE PRATS ROSSELLÓ

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Pepi Sala Palli i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la paròquia del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

SANT FELIU DE PALLEROLS

PERE BOSCH CASADEVALL

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Glòria Aulet Collell i tenia dues filles. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Feliu de Pallerols.

SARRIÀ DE TER

MERCÈ BRUGUÉ PRADES

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Joan Carrera March. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià deTer.

TORROELLA DE MONTGRÍ

JOAN SERRA PUIG

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Maria Figueras Camps. Residia a Torroella de Montgrí. 

La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Bellcaire d’Empordà.