Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 9 de desembre de 2023

Necrològiques DdG

. .

. .

ANGLÈS

CARME LLORET BOADA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Rafael Pavón Santana. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

BESCANÓ

PERE FREIXANET TRIAS

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Carme Gironès Planella. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

CALDES DE MALAVELLA

EMILIANA FLORES PÉREZ

Ha mort als 96 anys. Era vídua de José Blas Ruiz Castillejo. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Llagostera.

FIGUERES

IGNACIO GARCÍA DEL RIEGO

Ha mort als 70 anys. Tenia una filla. Residia a Figueres. L’acte de comiat se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

BASILIO VILLACAMPA ALLUÉ

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Charo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JULIÁN OTERO RODRÍGUEZ

Ha mort als 59 anys. Era casat amb Ana Tomás Sala. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA JONQUERA

JOSÉ MARÍA LUZÓN GARCÍA «Pepe»

Ha mort als 63 anys. Tenia dos fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de la Jonquera.

OLOT

MONTSERRAT TORRENT SERRA

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Ramon Freixas Tubert i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAU-SAVERDERA

CARMEN FERRÁNDEZ YMBERT

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Francisco Rubau Puig i tenia dos fills. Residia a Palau-saverdera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda,

a l’església parroquial de Palau-saverdera.

PORTBOU

JOSÉ LUIS FERNÁNDEZ CASTRO

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Celia Fernández Nogueira i tenia dos fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’oratori del tanatori Àltima de Llançà.

SALT

JOAN SÁNCHEZ MARTÍNEZ

Ha mort als 85 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

JORDI CANER MONT

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Roser Xargay Saurí i tenia dues filles. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia laica se celebrarà avui dissabte a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

TORTELLÀ

JOAN BARRET TURA

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Josette Ayats i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’església de Santa Maria de Tortellà.

VIDRERES

JAUME MAZÓ SERRA

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Pepita Artau Teixidor i tenia dos fills. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Vidreres.

Compartir l'article

stats