Segueix-nos a les xarxes socials:

Necrològiques del 22 de febrer de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dijous

Necrològiques del 22 de febrer de 2024DdG

Concepció Marcé Ripoll

Bob de Nijs

Gerard Vilà Casellas

BORDILS

MARIA DEL CARMEN LIGERO CANO

Ha mort als 68 anys. Era soltera. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Bordils.

CALDES DE MALAVELLA

PEDRO ORTEGA ORTIZ

Ha mort als 79 anys. Era casat i tenia tres fills. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

CALONGE

JOSEP MOSCOSO AGUILERA

Ha mort als 65 anys. La seva parella, Isabel Caritg Bayé. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Martí de Calonge.

CASSÀ DE LA SELVA

GERARD VILÀ CASELLAS

Ha mort als 88 anys. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

CELRÀ

JOSEP COLOMÉ VILERT

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Justina Ferrer Ferrer. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Feliu de Celrà.

GIRONA

CONCEPCIÓ MARCÉ RIPOLL

Ha mort als 87 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

DOLORS PUIG NAVARRO

Ha mort als 74 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

QUIMET CORNELLÀ SERRA

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Marta Cassú Batet. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

JORDI AMER COLOMER

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Gemma Alemany Bonhome. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LLORET DE MAR

MERCÈ BOSCH PARÉS

Ha mort als 101 anys. Era vídua de Joaquin Creus Sala i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

OLOT

JORDI MARTORELL AULET

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Lourdes Juvanteny Juvanteny i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

JOAQUIMA QUINTANA PERACAULA «Quimeta»

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Josep Aymà Vila i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

SARA VENTÓS CERVERA

Ha mort als 72 anys. Tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 d’11 del matí, a l’església parroquial de Selva de Mar.

SANTA COLOMA DE FARNERS

CATALINA SOLÀ BARNERA

Ha mort als 61 anys. Era casada amb Josep Maria Campasol Montràs. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JULIA SANTIAGO RODRÍGUEZ

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Antonio Zambrano García. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

SANTA CRISTINA D’ARO

MONTSERRAT PAYTUVÍ ARTAU

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Paco Esteva Segura i tenia quatre fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

SARRIÀ DE TER

JAUME LLADÓ GUILLAMET

Ha mort als 93 anys. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

Prem per veure més contingut per a tu