Necrològiques del 16 de maig de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dijous

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

AVINYONET DE PUIGVENTÓS


Jose Martos Escribano 

Ha mort als 58 anys. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 6 de la tarda, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

BANYOLES


Joan Bassols Luque 

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Rosa Maria Noguer Marés. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 11 del matí, al tanatori de Banyoles.

Jaume Jordà Carbonell 

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Maria Asunción Paradas Pellicer. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

FIGUERES


Concepció Mach Costa 

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Rafel Roca Maureta i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres. 

MAÇANET DE CABRENYS


Joan Serrat Verdaguer 

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Rosa Colls Planas. Residia a Maçanet de Cabrenys. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Maçanet de Cabrenys.

OLOT


Dolors Bosch Cros «Lola» 

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Josep Cargol Rovira i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

SALT


Trini Escriche Gil 

Ha mort als 73 anys. Era vídua de José Luís Rodríguez Gómez. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà dijous, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

SANT JULIÀ DE RAMIS


Jaume Anglada Prat 

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Teresa Cordonet Simon. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Julià i Santa Basilissa de Sant Julià de Ramis.

Subscriu-te per seguir llegint