Necrològiques del 22 de febrer de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dijous

Redacció

Concepció Marcé Ripoll

Concepció Marcé Ripoll / .

Bob de Nijs

Bob de Nijs / .

Gerard Vilà Casellas

Gerard Vilà Casellas / -

BORDILS

MARIA DEL CARMEN LIGERO CANO

Ha mort als 68 anys. Era soltera. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Bordils.

CALDES DE MALAVELLA

PEDRO ORTEGA ORTIZ

Ha mort als 79 anys. Era casat i tenia tres fills. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

CALONGE

JOSEP MOSCOSO AGUILERA

Ha mort als 65 anys. La seva parella, Isabel Caritg Bayé. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Martí de Calonge.

CASSÀ DE LA SELVA

GERARD VILÀ CASELLAS

Ha mort als 88 anys. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

CELRÀ

JOSEP COLOMÉ VILERT

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Justina Ferrer Ferrer. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Feliu de Celrà.

GIRONA

CONCEPCIÓ MARCÉ RIPOLL

Ha mort als 87 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

DOLORS PUIG NAVARRO

Ha mort als 74 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

QUIMET CORNELLÀ SERRA

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Marta Cassú Batet. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

JORDI AMER COLOMER

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Gemma Alemany Bonhome. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LLORET DE MAR

MERCÈ BOSCH PARÉS

Ha mort als 101 anys. Era vídua de Joaquin Creus Sala i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

OLOT

JORDI MARTORELL AULET

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Lourdes Juvanteny Juvanteny i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

JOAQUIMA QUINTANA PERACAULA «Quimeta»

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Josep Aymà Vila i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

SARA VENTÓS CERVERA

Ha mort als 72 anys. Tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 d’11 del matí, a l’església parroquial de Selva de Mar.

SANTA COLOMA DE FARNERS

CATALINA SOLÀ BARNERA

Ha mort als 61 anys. Era casada amb Josep Maria Campasol Montràs. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JULIA SANTIAGO RODRÍGUEZ

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Antonio Zambrano García. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

SANTA CRISTINA D’ARO

MONTSERRAT PAYTUVÍ ARTAU

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Paco Esteva Segura i tenia quatre fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

SARRIÀ DE TER

JAUME LLADÓ GUILLAMET

Ha mort als 93 anys. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.