Necrològiques del 15 de maig de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dimecres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

BANYOLES


Joan Bassols Luque 

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Rosa Maria Noguer Marés. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Banyoles. 

Jaume Jordà Carbonell

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Maria asunción Paradas Pellicer. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 12 del migdia al tanatori Mémora de Banyoles. 

BORDILS


Dolors Cassú Sastre

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joaquim Font i Deulofeu. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 4 de la tarda a la parròquia de Sant Esteve de Bordils. 

FIGUERES


Francesc Hernández Roca «Paco»

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Roser Teixidor Gratacós i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA


Pilar Palau Cardoner

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Muñoz Corominas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

Juana Gamito Díaz

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Antonio Pérez Ferrer. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 6 de la tarda al tanatori Mémora de Girona.

Juan Espinosa Carnicar

Ha mort als 66 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 4 de la tarda al tanatori Mémora de Girona.

Josep Maria Ortega López

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Gemma Casagran Ruhí. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D'EMPORDÀ


Rosa Vall-llovera Dalmau

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Martí Pons Ramio. Residia a la Bisbal d’Emporda. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 12 del migdia, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

PALAMÓS


Dolors Roca Nicolau

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Jaume Boix Soler. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 12 del migdia al tanatori Mémora de Palafrugell .

SALT


Joan Noguera Areñas

Ha mort als 90 anys. Era vidu d’Aurora Freixa Coll. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 6 de la tarda al tanatori Mémora de Salt.

Joan Buch Peracaula

Ha mort als 100 anys. Era vidu de Conxita Serra Solér. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 4 de la tarda a la parròquia de Sant Cugat de Salt. 

SANT JOAN DE MOLLET


Quimeta Pagès Baix

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Luis Compte Tarrés. Residia a Sant Joan de Mollet. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 5 de la tarda. a la parròquia de Sant Joan de Mollet .

SANT JULIÀ DE RAMIS


Ricardo Martín Molina

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Dolores Solano Pérez. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona .

TORROELLA DE MONTGRÍ


Quimeta Ferrer Cruañas

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Genís Baquer Creixell. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 10 del matí a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.