Necrològiques del 6 de març de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimecres

Redacció

Lourdes Fusellas

Lourdes Fusellas / ddg

BANYOLES

LOURDES FUSELLAS ESTEBA

Ha mort als 60 anys. Era soltera. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

CALONGE

CONCHITA SÁNCHEZ NAVARRO

Ha mort als 91 anys. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

FIGUERES

ANA DE LA CONCEPCIÓN ANTÚNEZ

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Miguel Piris Alfonso i tenia set fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

HOSTALRIC

LLUÍS SERRA NEGRE

Ha mort als 78 anys. Era solter. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.

MONTSERRAT SALA BRUGADA

Ha mort als 72 anys. Era vídua de Martí Casas Pujol. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.

OLOT

PERE REIXACH PUIGDEMONT

Ha mort als 58 anys. Tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la capella del Cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

JORDI SAIS PALOU

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Margarita Molins Batlle. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PALAMÓS

AMALIA LUMBRERAS TIBAU

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Jesús Hinojar Puente. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

QUART

ROC BATLLE PLANA

Ha mort als 9 mesos d’edat. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

ROSES

PAQUITA PRAT JULIÀ

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Rafael. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

REMEDIOS PAVIA SUÑE

Ha mort als 86 anys. Era soltera. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

JOSEP CASAMIQUELA PUBILL

Ha mort als 68 anys. Tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ANGELITA MONTESINOS BALLESTER

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Albert Bruguera Comas i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA PAU

JOSEP BOIX PUJOLÀ

Ha mort als 63 anys. Tenia tres fills. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria de Santa Pau.

Subscriu-te per seguir llegint