L’Hotel S’Agaró se suma el pròxim dia 31 d'octubre a la celebració de Halloween amb un exclusiu sopar de la mà d’El Rosales Events & PR amb un menú i una ambientació molt especial. La festa donarà inici a les 9 de la nit i continuarà fins a les 3 de la matinada al seu saló noble. La vetllada estarà inspirada en les sectes satàniques en la que prima l'elegància i la sensualitat.

La nit estarà amenitzada amb l'actuació de la soprano Charo Tris del Gran Teatre Liceu de Barcelona juntament amb el dj Doctor Flamingo que oferiran una sessió que ja s'aventura realment sorprenent i acompanyada també per l'especial animació de Costa Brava Events.

El menú preparat per aquesta ocasió consistirà en: una copa de benvinguda seguida de Bolum de foie i fruits vermells; tàrtar de tonyina (blue fin) sobre una coca de vidre torrada, brots tendres i shitakes confitats i suc de remolatxa adobada; parmentier de patata trufada, carn de perol (Más Reixach) ibèrica, ou a baixa temperatura i praliné de castanya; tataki de corbina salvatge, bolets de temporada i miso dolç; melós de vedella demi-glacé amb trompetes de la mort i tarta òpera. Inclou bodega, aigua i refrescos i cafè al preu de 75 euros i accés a la festa posterior.

El codi de vestimenta pels participants està inspirat en la pel·lícula «Eyes Whide Shut»: els homes vestit fosc i de manera opcional capes, smoking o màscares i dones vestit llarg fosc i opcionals també accessoris com capes, tocats o màscares.

Per a més informació i reserves amb paquets especials d’allotjament a l’hotel: EL ROSALES: oscar@elrosales.com 640 578 680

https://docs.google.com/forms/d/1WVvYi4ESzqCI1Hcrw-4oH4sG_hOa2TsQ0fnBfdLOYCc/edit