Segueix-nos a les xarxes socials:

Com preparar la millor coca de llardons per Dijous Gras

Et presentem la recepta del famós dolç que triomfa durant el dia d'avui

Com preparar la millor coca de llardons per Dijous GrasDdG

Amb motiu del Dijous Gras o Llarder, preludi de les Festes de Carnestoltes, et presentem la recepta per preparar la millor coca de llardons. Un deliciós dolç que té una textura més aviat seca a causa de la massa de pasta fullada.

Cal afegir-hi que també és típica per a la revetlla de Sant Joan la festivitat que dona pas al solstici d'estiu.

Un dels seus principals components és el llardó que s'obté del porc i li dona un gust i una textura molt especial.

Ingredients

  • Una massa de pasta fullada ja preparada.
  • 150 grs. de llardons.
  • 40 grs. de pinyons.
  • 60 grs. de sucre.
  • 1 ou.

Elaboració

  • Estendre la massa de pasta fullada rectangular.
  • Picar els llardons perquè quedin ben esmicolats.
  • Remullar els pinyons en aigua entre quinze i vint minuts.
  • Punxar amb una forquilla tota la superfície de la massa per evitar que pugi. Pintar amb un ou i preescalfar el forn a 200º.
  • Distribuir els llardons sobre la massa de pasta full i premsar-los una mica.
  • Distribuir els pinyons i afegir sucre generosament.
  • Introduir la coca al forn durant cinc minuts a 200º per la part de sota. I, després, deu més per la part de dalt i de sota. No cal cuinar-la massa perquè és una coca molt prima.
Prem per veure més contingut per a tu