Quiosc

Diari de Girona

La recepta

Espaguetis amb crema de pèsols, citronel·la i salmó

Vots: 1/5 estrelles

Proposta de presentació del plat

Proposta de presentació del plat Emporda.info

INGREDIENTS

  • 400 g d'espaguetis
  • 350 g de salmó fumat
  • Per a la crema de pèsols:
  • 150 g de ceba picada
  • 400 g de pèsols
  • 2 branquillons de citronel·la
  • Sal i pebre al gust
  • 100 ml d'oli d'oliva
  • 300 ml de brou vegetal o aigua

Elaboració

  1. Piqueu la ceba i poseu-la en una cassola amb tres cullerades d’oli, ens recomana el xef Roberto Colella.
  2. Sofregiu-la fins que enrosseixi.
  3. Afegiu-hi els pèsols, mescleu-ho i cuineu-ho a foc fort durant 30 segons.
  4. A continuació, afegiu-hi el brou i bulliu-ho tres minuts a foc fort.
  5. D’altra banda, piqueu la citronel·la i prepareu una batedora.
  6. Després dels tres minuts de cocció del brou, fiqueu tot el que hi ha a l’olla a la batedora juntament amb la resta de l’oli i la citronel·la, i tritureu-ho a màxima velocitat durant 2-3 minuts.
  7. Una vegada triturada la crema, filtreu-la per un colador ben fi.
  8. Bulliu els espaguetis amb força aigua durant dos minuts menys del temps que marca el fabricant.
  9. Llavors, coleu la pasta i barregeu-la amb la crema de pèsols deixant que lligui amb els espaguetis.
  10. Just al final, afegiu-hi el salmó fumat tallat a tiretes.

Més Receptes

Compartir l'article

stats