Segueix-nos a les xarxes socials:

La Festa Major de Bescanó ja ha començat!

Del dimecres 9 d'agost al dimarts 15 d'agost

Cinema a la fresca, atraccions i concerts, entre altres

La Festa Major de Bescanó ja ha començat!Instagram

Ahir va donar tret de sortida la Festa Major de Bescanó amb la 'Bescanoninada', el pregó de Festa Major amb la colla gegantera i el concert de 'Les Anxovetes'. Les festes duraran fins dimarts 15 d'agost i la diversió està assegurada.

Avui, 10 d'agost, al Teatre Municipal se celebrarà el 'Dinar de Festa Major' a les 20:30 hores. Demà divendres 11, a les 18 hores es durà a terme la '7a Vikingada' a la zona esportiva de Bescanó. I a mitjanit hi haurà els concerts de 'La Fúmiga' i 'Banda Neon'. Per acabar la programació de dissabte hi haurà 'DJ Calvins'.

Dissabte 12 d'agost se celebrarà el '60è concurs de pesca infantil' a la bassa petita del Golf, a la tarda hi haurà plantada de gegants, 'Xampugol' al camp de futbol i a mitjanit els concerts de 'Son de Rosas' (tribut a 'la Oreja de Van Gogh'), 'Dalton Bang' i 'Two Dj i Dj Nantra'.

Diumenge 13 a les 5:30 hores hi haurà el '63è Concurs de pesca' i a les 17 hores, xou infantil amb 'Doctor Fly'. Al voltant de les 18 hores es faran sardanes, ball i concert amb 'La principal de la Bisbal'.

Programació Festa Major Bescanó 2023

Durant els dies de Festa Major hi haurà l'espai d'atraccions 

L'endemà, se celebrarà la 'Bescanoninet/a de ferro + bescanoní/na de ferro' a les 17 hores a Pare U d'Octubre i a les 21 hores, hi haurà el concert de 'La Nevera' i 'Rosa'. 

Per a finalitzar la Festa Major de Bescanó, dimarts 15 d'agost a les 22 hores hi haurà cinema a la fresca gratuït a la piscina municipal. Desitgem que passeu una Festa Major d'allò més esbojarrada!

Prem per veure més contingut per a tu