La comèdia centra la programació de tardor i hivern del Teatre de Bescanó

La nova temporada portarà fins a l'escenari bescanoní noms com Joan Pera, Pau Roca o Àurea Màrquez 

També hi ha tres propostes pensades per al públic familiar i un concert de la cantant Abril Gabriele

Cartell promocional de l'obra "FitzRoy"

Cartell promocional de l'obra "FitzRoy" / DDG

Redacció

La comèdia serà el gènere protagonista de la nova programació escènica per a la temporada de tardor i hivern del Teatre de Bescanó, amb espectacles com Cost de vida, Conspiranoia, La pell finaFitzroyTot l’any pot ser Nadal, de l’incombustible Joan Pera. Les propostes familiars també tindran un pes específic a l’escenari bescanoní, amb tres propostes, i quant a la música, la gran protagonista serà la cantant gironina Abril Gabriele, que oferirà un repertori en el qual combinarà els seus temes amb una acurada selecció de versions del soul.  

La programació arrencarà el 7 d’octubre amb Cost de vida, una tragicomèdia escrita per Martyna Majok que dirigeix Pau Carrió i que compta amb Julio Manrique, Anna Sahun, Pau Roca i Katrin Vankova com a protagonistes. Així mateix, el 21 d’octubre es podrà veure Sota la catifa, una comèdia dirigida per Neus Rubio a càrrec d’WC Teatre. Joan Pera, tot un habitual als teatres gironins, arribarà l’11 de novembre a Bescanó amb Tot l’any pot ser Nadal, un monòleg que preestrena a Bescanó en el qual es posa en la pell del Senyor Scrooge, el protagonista del Conte de Nadal de Charles Dickens. 

Un altre dels plats forts de la temporada de tardor i hivern serà Conspiranoia, una comèdia de Jordi Casanovas i Marc Angelet protagonitzada per Eduard Farelo i Àurea Màrquez. L’obra, que es podrà veure el 18 de novembre, explica la història d’un grup d’amics que mira de fer tornar el sentit comú a una amiga que es deixa endur per teories conspiranoiques. El 2 de desembre aterrarà a Bescanó La pell fina, una comèdia de Carmen Marfà i Yago Alonso protagonitzada per Francesc Ferrer, Laura Porta, Laura Pau i el banyolí Pau Vinyals.

La nova comèdia escrita per Jordi Galceran, Fitzroy, estrenada la temporada passada a la Sala Beckett de Barcelona amb direcció de Sergi Belbel, es podrà veure a Bescanó el 16 de desembre. Míriam Iscla, Sílvia Bel, Sara Espígul i Natalia Sánchez protagonitzen aquesta peça que gira al voltant de quatre escaladores al límit. 

Aposta pel públic familiar

Com ja és habitual en la seva programació, el Teatre de Bescanó tornarà a centrar la mirada aquesta tardor en el públic familiar. El 15 d’octubre arribarà M.A.R.E, un espectacle de Maria Santallusia i La Romancera Teatre que combina música, titelles i objectes. El 19 de novembre, Festuc Teatre presentarà La llàntia meravellosa, un espectacle de titelles que gira al voltant parla dels desitjos, de l’acceptació i de l’amor. Tancarà la temporada La princesa del pèsol, una divertida peça de teatre musical a càrrec de La Roda Produccions.