La Festa Major de Bescanó ja ha començat!

Del dimecres 9 d'agost al dimarts 15 d'agost

Cinema a la fresca, atraccions i concerts, entre altres

Festa Major Bescanó 2023

Festa Major Bescanó 2023 / Instagram

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Ahir va donar tret de sortida la Festa Major de Bescanó amb la 'Bescanoninada', el pregó de Festa Major amb la colla gegantera i el concert de 'Les Anxovetes'. Les festes duraran fins dimarts 15 d'agost i la diversió està assegurada.

Avui, 10 d'agost, al Teatre Municipal se celebrarà el 'Dinar de Festa Major' a les 20:30 hores. Demà divendres 11, a les 18 hores es durà a terme la '7a Vikingada' a la zona esportiva de Bescanó. I a mitjanit hi haurà els concerts de 'La Fúmiga' i 'Banda Neon'. Per acabar la programació de dissabte hi haurà 'DJ Calvins'.

Dissabte 12 d'agost se celebrarà el '60è concurs de pesca infantil' a la bassa petita del Golf, a la tarda hi haurà plantada de gegants, 'Xampugol' al camp de futbol i a mitjanit els concerts de 'Son de Rosas' (tribut a 'la Oreja de Van Gogh'), 'Dalton Bang' i 'Two Dj i Dj Nantra'.

Diumenge 13 a les 5:30 hores hi haurà el '63è Concurs de pesca' i a les 17 hores, xou infantil amb 'Doctor Fly'. Al voltant de les 18 hores es faran sardanes, ball i concert amb 'La principal de la Bisbal'.

Programació Festa Major Bescanó 2023

Programació Festa Major Bescanó 2023 / Ajuntament

Durant els dies de Festa Major hi haurà l'espai d'atraccions

L'endemà, se celebrarà la 'Bescanoninet/a de ferro + bescanoní/na de ferro' a les 17 hores a Pare U d'Octubre i a les 21 hores, hi haurà el concert de 'La Nevera' i 'Rosa'. 

Per a finalitzar la Festa Major de Bescanó, dimarts 15 d'agost a les 22 hores hi haurà cinema a la fresca gratuït a la piscina municipal. Desitgem que passeu una Festa Major d'allò més esbojarrada!