Europa Press/DdeG, Madrid.

Santiago Segura presentarà dilluns vinent, 28 d'abril, la gala Dansin Chiki Chiki a TVE. En aquest programa especial, Rodolfo Chikilicuatre buscarà tres ballarines per acompanyar el seu cos de ball (Disco i Gráfica) en el Festival d'Eurovisió. Al llarg de la gala s'oferiran imatges dels càstings celebrats la setmana passada a Madrid i Barcelona, amb prop de 400 aspirants.

La coreògrafa Mayte Marcos va dirigir les proves de selecció, juntament amb Disco i Gráfica. Marcos serà qui decideixi els noms de les tres persones que acompanyaran Chikilicuatre a Eurovisió.

Cal recordar que el director del programa Dansin Chiki Chiki, Xavier Roca, ha remarcat que no es busca una "ballarina professional" sinó una persona que "entri en el joc" de Chikilicuatre i les seves noies.

En la gala de dilluns vinent hi participaran les sis finalistes sorgides dels càstings, de les quals només en quedaran tres. A més, el programa comptarà amb diverses actuacions musicals, com la de la representant ucraïnesa a Eurovisió, Ani Lorak, que cantarà Shady Lady.