TV3 estrena la segona temporada de la comèdia de situació 13 anys i un dia, protagonitzada per Joan i Roger Pera, un pare i un fill tossuts, rancorosos... però condemnats a conviure.

En aquesta segona temporada des que en Ricard es va escapar de la presó, la seva vida ha estat un seguit de lluites entre amagar-se de la policia i intentar reconstruir la seva família, especialment el Roger. Però ara aquesta circumstància canvia i, davant les dificultats que comporta viure en llibertat, s'activa la seva faceta de delinqüent, generada pel fet d'haver de sobreviure sense disposar de diners. Ser pare és car i ser fill, també. El poder, igualment, s'aconsegueix amb diners i, així, el Ricard acaba abocat a afers poc recomanables. El Roger insisteix en la seva faceta de cantant i, tot i les dificultats pròpies del seu caràcter, continuarà intentant arribar a ser l'estrella que ara encara no és. La seva tieta, la Margot, alliberada de la seva relació amb l'excompany de cel·la, el Pedro, intentarà aconseguir l'home de la seva vida, sigui com sigui, mentre que el Google es posa com a objectiu prioritari deixar de ser verge d'una vegada, aprofitant qualsevol circumstància. Davant de tot aquest embolic, la Sílvia, nòvia del Roger, no deixarà de tenir una visió pija de la vida, fins i tot la incrementarà. Per arribar a ser una família normal, tot es torna cada cop més anormal, davant l'atenta mirada de la Mònica, que té la seva particular visió realista de les coses.

En el primer capítol, que s'emetrà el proper dijous, dia 8, a les 21.45, la germana de la Margot i cunyada del Ricard ha arribat a la ciutat. És monja i té, a més d'un caràcter autoritari, la missió de recaptar fons pels nens de l'Àfrica. El que sembla una missió lloable, es va complicant més, tenint en compte que els fets evolucionaran cap a una situació que realment el Ricard i cap dels membres de la família s'esperaven.