La sèrie d'Antena 3 Doctor Mateo ha trobat els seus alter ego a la vida real. Després d'indagar per tot el país, la cadena mostrarà els autèntics "doctors mateos" d'Espanya en un especial que oferirà al mes de setembre, amb el nom d'En busca del verdadero Doctor Mateo. Gonzalo de Castro, l'actor protagonista de la sèrie, serà precisament l'encarregat de conduir les històries d'aquest especial.

Després de l'exitós començament de Doctor Mateo en la seva primera temporada, amb una mitjana de més de 3,7 milions de seguidors (3.756.000) i el 19,9% de l'audiència, sens dubte els personatges d'aquesta ficció protagonitzada per Gonzalo de Castro, Natalia Verbeke, Esperanza Pedreño, Rosario Pardo, María Esteve y Álex O'Dogherty, entre d'altres, han colpit els espectadors. Tant és així que molts d'ells hauran vist similituds amb persones pròximes del seu entorn. Així, prenent com a referència la ficció Doctor Mateo, aquest especial buscarà dins de la realitat elements paral·lels amb els personatges i el desenvolupament de la sèrie en la primera temporada.

Els principals protagonistes d'En busca del verdadero Doctor Mateo són quatre metges que treballen en el medi rural i que explicaran les seves vides, la seva feina en petites localitats i les seves anècdotes amb pacients. I Gonzalo de Castro serà l'encarregat de presentar-los als espectadors. Tots tenen un denominador comú. Cadascun d'ells manté una semblança amb el doctor de la ficció: un metge que s'enamora de la mestra, un cirurgià que abandona el quiròfan per exercir en un poble perdut, un doctor que tracta un pacient que veia extraterrestres, un facultatiu que deixa una gran ciutat en un altre país per treballar en un petit poble d'Espanya...

Avanç de la segona temporada

Aquest especial suposarà un avanç de la segona temporada de Doctor Mateo, a punt d'estrenar-se a Antena 3, ja que oferirà seqüències d'avanç de les noves trames. També mostrarà imatges del rodatge, entrevistes amb els actors i preses falses.